Ujemite spomin na prvi vrtčevski ali šolski dan + DARILO

avtor

KATEGORIJE

POŠLJI NAPREJ

Bliža se prvi šolski dan. Za otroke, ki bodo prvič sedli v šolske klopi, bo to nepozaben dan. Spoznali bodo druge otroke, s katerimi bodo preživeli naslednjih devet let, spoznali bodo učiteljice in nove prostore. Brezskrbnih vrtčevskih dni bo konec, začele se bodo obveznosti. Otroci višjih razredov pa se bodo ponovno srečali s sošolci, si povedali vse počitniške prigode in ponovno zagrizli v šolsko snov.

Naredite spominsko fotografijo prvega šolskega dne.

“Prvi šolski dan bo letos za nas poseben.”

“Tudi pri nas imamo letos prvošolčka”, pripoveduje očka Boris. “Najprej ga šola ni najbolj zanimala, šolsko torbo je izbral z levo roko, pri pripravi šolskih zvezkov in potrebščin ni kaj dosti sodeloval. Sedaj pa ga je prijela šolska mrzlica in se je šole začel veseliti. Odšteva dni do začetka šole, vsako jutro vpraša, koliko dni je še do šole. Sanjari kako bo oblečen, da bo očaral kar največ bodočih sošolk (haha). Zato želimo kar najbolje ovekovečiti ta poseben dan.”

Naredite čudovite spominske fotografije

Naj vam pri tem pomagamo. Pripravili in oblikovali smo liste, ki jih uporabite na prvi šolski dan. Natisnite list, primeren razredu vašega otroka in ga na prvi šolski dan fotografirajte z listom v roki. Tako boste vedno vedeli, da je to fotografija prav posebnega dne.

V dokumentu se nahaja 10 listov. Prvi list je namenjen vrtčevskim otrokom, ostali pa so narejeni za vse razrede osnovne šole (prvi, drugi, tretji…in vse do devetega razreda).

Listi so oblikovani za vrtec in vse razrede šole.

Veseli bomo, če boste fotografije svojih otrok na prvi šolski delili na naši FB spletni strani.

POŠLJI NAPREJ